Als kunstschilder heb ik voor een treffend schilderij een goede (liefst digitale) referentiefoto nodig. Alleen dan kan ik de optimale hoeveelheid details in het schilderij verwerken. Hoe beter ik het karakter, de kleuren en bepaalde unieke details van het onderwerp op de foto kan waarnemen, hoe treffender het schilderij wordt. 

Ik ben natuurlijk altijd bereid om zelf een goede foto te maken van het onderwerp, de persoon of het dier mocht er geen goede foto voorhanden zijn. 

Voor een persoonlijke fotoreportage (portret, dieren), product/sfeerfoto's voor uw website of fotografie als decoratie in uw woning of in uw bedrijf (bijvoorbeeld van architectuur) bent u met mij als fotograaf aan het juiste adres. Samen met u verzorg ik de aankleding/decoratie van de wanden in uw woning en/of bedrijf.  

Voor prijzen of verdere informatie kunt u het beste vrijblijvend contact met mij opnemen (via de knop Contact bovenaan deze pagina rechts). Dan kan ik u de beste informatie geven op basis van uw persoonlijke wensen.